Inschrijven

Zoekveld

Patiënt worden bij Nijhuis Tandartsen in 5 stappen.
Onze patiënten werken samen met ons aan hun mondgezondheid.

Stap 1: Download het informatiepakket en neem kennis van onze werkwijze. Het is van belang om te checken of deze bij je past. Bekijk ook onze huisregels.

Stap 2: Vul het bijgevoegde aanmeldingsformulier volledig in en lever het persoonlijk af in onze praktijk van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 tot 17:00 uur. We willen graag kennis met je maken en je de sfeer in onze praktijk laten proeven. Wij gaan vertrouwelijk om met de informatie die je bij ons aanlevert en bij verwerking nemen wij de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy in acht. Zie ons privacy-statementPer post of digitaal aangeleverde aanmeldingen worden daarom niet in behandeling genomen.

Stap 3: Indien er ruimte is voor nieuwe patiënten, kunnen we je inplannen voor een eerste consult cq. kennismakingsafspraak bij de tandarts. Voordat je de behandelkamer binnengaat vragen we je een medische vragenlijst in te vullen. Bij deze afspraak wordt de status van je gebit bekeken, je algehele medische gezondheid wordt besproken en je kunt aangeven wat je wensen en verwachtingen zijn. De tandarts zal tijdens dit bezoek mogelijk een voorstel doen voor een behandel- of saneringsplan.

(Het kan zijn dat we je op onze wachtlijst moeten plaatsen. Zodra er ruimte ontstaat voor nieuwe patiënten nemen we alsnog contact met je op voor het plannen van een eerste consult cq. kennismakingsgesprek.)

Stap 4: Indien nodig zal de tandarts je uitnodigen voor het bespreken van het behandel- of saneringsplan op een later tijdstip. Hieraan zijn kosten verbonden.

Stap 5: Indien je akkoord gaat met het behandel- of saneringsplan kun je je tandheelkundige status opvragen bij je voorgaande tandarts. Zodra deze bij ons binnen is kunnen we je aanmelding  definitief maken en ben je patiënt in onze praktijk .

Welkom bij Nijhuis Tandartsen!

 

Mocht je niet in de gelegenheid zijn een aanmeldingsformulier te printen, dan kun je deze ophalen in de praktijk of onderstaand formulier invullen en dan sturen we je een aanmeldingsformulier per post.

 

Persoonsgegevens
Ambassadeur

Ben je enthousiast geworden door één van onze bestaande patiënten? Vul dan hier zijn of haar naam en geboortedatum in. Noteer dit ook op het papieren inschrijfformulier. We verrassen deze ambassadeur met een leuke attentie!